×

Diensten

Advocatenkantoor Bram VAN ACKER werkt samen met 5 advocaten teneinde U steeds de hoogst mogelijke graad van specialisatie te kunnen aanbieden. Het kantoor is actief over het hele grondgebied van België en zelfs vaak in de buurlanden. Het kantoor treedt op voor bedrijven, particulieren en overheden.

Kan u niet direct uw probleem onder één van navolgende categorieën plaatsen? Neem gerust contact op en we helpen u graag verder.

Advocatenkantoor Bram VAN ACKER is werkzaam in diverse rechtstakken:

  • Administratief Recht: bijv. problemen m.b.t. benoemingen van ambtenaren (politie, magistraten, onderwijs, personeelsleden van de FOD), tuchtrecht, overheidsopdrachten, leegstand, enz.
  • Appartementsmede-eigendom: bijv. problemen m.b.t. de beslissing van de algemene vergadering, problemen met andere mede-eigenaars, problemen met de syndicus, enz.
  • Bouwrecht: hierbij treden we vaak op voor de professionele bouwpartners (aannemers, onderaannemers, architecten) als voor de (al dan niet particuliere) bouwheer.
  • Handelsrecht/Ondernemingsrecht: bijv. het invorderen van onbetaalde facturen, problemen m.b.t. insolvabele schuldenaars, enz. Ook treden we vaak op voor cliënten die facturen wensen te betwisten. Ook het opstellen en/of nalezen van overeenkomsten is ons niet vreemd.
  • Huurrecht: bijv. problemen inzake handelshuur, woninghuur, enz.
  • Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw: bijv. problemen inzake omgevingsvergunningen, bouwvergunningen, milieuvergunningen, enz.
  • Strafrecht: bijv. bijstand bij politieverhoren (Salduz) als bij verhoren bij de onderzoeksrechter, de strafrechtelijke verdediging voor correctionele rechtbanken wegens allerhande misdrijven, inclusief bijzonder strafrecht zoals sociaal strafrecht, milieustrafrecht, enz. Ook voor slachtoffers (klacht met burgerlijke partijstelling) treden wij vaak op.
  • Vastgoedrecht: bijv. problemen inzake makelaarsopdrachten, koop/verkoop van onroerende goederen, enz.
  • Verkeersrecht: bijv. verdediging voor de politierechtbank wegens diverse overtredingen (waaronder dronkenschap, alcoholintoxicatie, snelheidsovertredingen), enz. Ook treden we eveneens indien u zich burgelijke partij wenst te stellen.
  • Verzekeringsrecht: allerhande dossiers waarbij de verzekering een rol speelt: zowel zaakverzekeringen als persoonsverzekeringen. Het kantoor werkt bovendien nauw samen met een onafhankelijk expertisekantoor (www.omnia-expertise.be) teneinde u juridisch en technisch een hoge graad van specialisatie te kunnen aanbieden.